Werkreis! - Reisverslag uit Boekel, Nederland van Mandy Lankveld - WaarBenJij.nu Werkreis! - Reisverslag uit Boekel, Nederland van Mandy Lankveld - WaarBenJij.nu

Werkreis!

Door: Mandy

Blijf op de hoogte en volg Mandy

17 Maart 2009 | Nederland, Boekel

Yes! Ik heb vandaag meer informatie gekregen over mijn werkplek waar ik de tweede helft van mijn verblijf te vinden zal zijn. Het ligt in Platja D'aro, provincie: Girona. Vlakbij Lloret, Malgrat, Blanes én Barcelona! :D
Als je de site bekijkt (op http://www.nm-suites.com/ ) ziet het er ook allemaal prima verzorgd uit dacht ik zo! Ben er echt helemaal gelukkig mee!
Op die site kun je trouwens bij 'situación' (of gewoon location) kijken waar het ligt - om jullie maar even jaloers te maken ;) Ik citeer:

You are in the Costa Brava, 100 metres far from the beach, near beautiful caves and idyllic landscapes, surrounded by pines and a calm residential enviroment, in a town, Platja d'Aro, full of vitality, in an area plentyful of sports and cultural opportunities.

Bovendien weet ik nu wat mijn 'functie' zal gaan worden: 'restaurant/bar'! Helemaal goed! Ik werk dan acht uur per dag, en krijg gewoon netjes twee dagen per week vrij. Ook het het salaris valt me réuze mee! Het laatste wat erbij stond was dat ik een tweepersoonskamer toegewezen gekregen heb daarzo. Hoop stiekem dat ik daar alleen zit, óf met een gezellig persoon van het vrouwelijk geslacht, anders krijg ik vast problemen haha :p Dit staat trouwens allemaal nog niet voor 100% vast, maar het zal niet superveel meer afwijken.

Ik krijg er echt steeds meer zin in! Maar eerst maar even vast afscheid nemen, want zondag komt ook steeds dichterbij.. Snik.

PS: Voor de fans: ik heb even verder rond zitten spitten, en wat blijkt: er is overal in het hotel gratis draadloos internet! Ga dus vooral mailen/krabbelen/skypen/whatever! :D

• 17 Maart 2009 - 17:55

Laurie:

Het komt inderdaad allemaal steeds dichter bij! Ik vind het echt super leuk voor je en het ziet er heerlijk uit maar ik ga je dan ook super erg missen!!

• 18 Maart 2009 - 17:54

Nikki:

Mandy:D:D

Veel plezier:D:D

Het klinkt errug goed
    En de laatste avonden van je werkreis gaan we heeel erg goed stappen!!!

• 18 Maart 2009 - 18:42

MJ:

Mandy,

Heel veel plezier en geniet ervan.
    Wij zien je zondag nog dan geven wij je nog een dikke knuffel,
    En zeker blijf ik het in de gaten houden wat je schrijft.

Lieve groet, André, MJ, Melvin en Glenn.

• 18 Maart 2009 - 19:34

Meike:

Whaaaaaaaa!!! Ik vind het echt super leuk voor jou :D Het klinkt ook zo lekker zonnig allemaal..alleen al de naam van je 'gastmama' :P
    Ik hoop dat ik ff langs kan komen zondag, ik hoef iig niet te werken dus nu maar hopen dat ik de auto mee mag nemen!

xxx

• 20 Maart 2009 - 10:26

Carolina:

Ohoh Mandy, spannend hoor! Maak er een mooie tijd van!:)
    xx Carolina

• 23 Maart 2009 - 07:25

Anke:

Mandy!!:D

Het komt allemaal zo dichtbij nu! Ga er maar heel erg van genieten!:D Maar ik zal je wel heel erg gaan missen!!

Kus Anke

• 27 Maart 2009 - 09:22

Sabine:

Nou meis, heel veel plezier!
    Ik volg je wel vanaf hier!

Liefs x

(p.s. nu weet ik tenminste waarom je naar Spanje gaat! :P)

• 28 Maart 2009 - 14:14

Irene:

Oeh, je gaat al bijnaaa :D

• 29 Maart 2009 - 12:36

Johan :):

Heej moppie veel plezier daar en maak er een leuke tijd van ;).

Hoe was de reis? We hebben jou zien opstijgen :P haha

kusss

ya boy

• 30 Maart 2009 - 17:54

Meike:

Yooo!
    Goeie reis gehad?? En hoe is je huis? Leuk vrouwtje?
    xxx